Consultant

Musikkurser med styrkelse af ekstrafaglige kompetencer

Samarbejde og kommunikation med musik

Siden 2003 har jeg  konsulentarbejde i virksomheder og organisationer hvor musikken bliver brugt som et redskab til at sætte fokus på samarbejde, kommunikation, innovation, trivsel og synergi.


De musikalske redskaber jeg bruger er:

Korsang (mærk synergien, når hele teamet synger sammen)

Stomp og ERT (oplev på egen krop hvordan man arbejder innovativt, kreativ og kommunikerende i musikken)

Virksomhedens themesong (fasthold jeres visioner og identitet ved at skrive og indspille en themesong)

Rocksammenspil (omdan teamet til et rock/popband og  oplev den musikalske kommunikation)

Direktion (styrk dine ledelse evner ved at arbejde som en dirigent)


Parallelt med brugen af alle   ovenstående redskaber anvendes reflektionsprocesser der sikrer at de medvirkende forstår den musikkalske kommunikation og de ekstrafaglige værdier, som kan overføres på den daglige kommunikation.  Man lærer at skelne imellem forskellige kommunikationsformer/rammer, og hvordan man bedst kommunikerer i en given situation.

Alle aktiviteter har til formål at styrke virksomheden og medarbejdernes trivsel, kommunikation, samarbejde, selvforståelse.

Alle kurser tilpasses jeres behov og ønsker.

Mere uddybende beskrivelse kan hentes her.


Referencer:

Nordea, Novo Nordisk (fast leverandør), Københavns kommune, Odense Kommune, Københavns Universitet, Abbott, Børnehaver, DLG,  Energi Fyn, DR,  FLS, Gramex, Glostrup Hospital, Bispebjerg Hospital,  KL, COK, Kulturministeriet,  Lego, Lyngby Taarbæks Ældreservice,  Slagelse kommune HR, Søfartens Arbejdsmiljøråd, Danmarks Statistik,  Udlændinge service og  mange flere.


US: If you want info about my work as a musicconsultant and a coach for companys - please contact me by phone or by mail.

,,

"Vi havde en STOMP-session i forbindelse med vores teambuilding. Vi oplevede at den indre rytme findes i os alle. Vi kunne nemt relatere vores daglige samarbejde til et musikalsk/rytmisk samspil hvor alle er afhængige af hinandens evner, for at få det til at lyde rigtigt. Desuden havde vi en hyleskæg formiddag i kommunikationens tegn."

Stephen Christensen”NeuroSearch A/S”


 "Kurset var rigtig godt! Vi er begyndt at tale sammen på en ny måde… En af de centrale ting vi har taget med os fra kurset er: Vi skal ikke ændre os, vi skal udvikle os.

Nina Plaugmann  ”Novo Nordisk A/S”"Jeg synes alle elementer var rigtig gode og hang godt sammen. Det var en god måde vi fik indblik i konfliktløsning på"

Siff – kursusdeltager


"Det har været sjovt og sat gang i nogle tanker om situationer jeg ikke umiddelbart havde tænkt så konkret over før"

Tilde - kursusdeltager"


Introduktionen med stomp var god opvarmning til det øvrige forløb"

Karen - kursusdeltager


"Det var en god blanding af mange ting. Sjovt at blande bevægelse, lyd og konflikt"

 Jesper - kursusdeltager


"Et inspirerende og engageret aften-arrangement præget af stor musikalitet, originalitet og charme. Og to behagelige unge mennesker."

Mogens Karbo - Kursusleder

,,

Citater fra virksomhedskurser